Met GrowPad
aan de slag met je eigen groeiplan

Welkom bij GrowPad!

Als je binnen je organisatie met GrowPad werkt kun je hier een account aanvragen voor samenwerkingspartners met wie je samenwerking in een groeiplan. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De inwoner geeft altijd zelf toestemming voor toegang tot haar of zijn plan.

Wat kun je met GrowPad?

Met GrowPad maak je je eigen groeiplan. In GrowPad werk je samen met een coach die je zelf uitkiest aan de doelen die jij belangrijk vindt. De doelen kunnen overal over gaan (zoals over gezondheid, werk of inkomen). De doelen bestaan weer uit kleinere stapjes. In GrowPad kun je altijd makkelijk zien hoe ver je bent en wat je allemaal al hebt bereikt.

Alleen mensen die jij zelf kiest hebben toegang tot jouw groeiplan. Je kunt de toegang tot je plan ook op elk moment van de dag weer uitzetten. De organisatie Growpad heeft geen inzicht in jouw persoonlijke groeiplan. We hebben alleen toegang tot je contactgegevens zodat we een account voor je kunnen aanmaken.

Hoe werkt het?

Je kunt via de knop ‘aanmelden’ een account voor GrowPad aanvragen. Je kunt een account aanvragen als inwoner van Nissewaard en als professional of vrijwilliger die in Nissewaard werkt. Om een account voor je aan te maken hebben we contactgegevens nodig. Je hoort daarna van ons als je account klaar staat.

In GrowPad bepaal ik alles zelf. Wie mag meekijken. Wie zich ermee mag bemoeien. Daardoor ben ik weer de baas van mijn eigen leven.

Daniela de Sido, inwoner gemeente Nissewaard

100%

GRIP OP GROEI

> 464

ENTHOUSIASTE GEBRUIKERS

+6

ERVARING IN DE PRAKTIJK

Leren werken met GrowPad

Voor je eerste stappen in GrowPad hebben we korte filmpjes gemaakt. Deze vindt je door hier te klikken:

GrowPad voor inwoner
GrowPad voor Coach

Wil je liever via persoonlijk contact leren hoe je met GrowPad kunt werken? Wij organiseren in 2021 en 2022 ook online webinars voor alle inwoners, vrijwilligers en professionals die met GrowPad willen leren werken.

Agenda

De webinar over GrowPad is vrij toegankelijk. Neem contact met ons op als je een webinar wilt bijwonen.

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen aan: info@growpad.nl

Je eigen doelen stellen op acht leefvelden

Geld

Wonen

Gezondheid

Veiligheid

Sociale relaties

Opgroeien

Zelforganisatie

Persoonlijke ontwikkeling

Bekijk GrowPad

Meer weten over GrowPad?

Alles over GrowPad vindt je op de speciale website: www.growpad.nl

GrowPad is ontwikkeld door de Uitvoeringsbrigade en wordt beschikbaar gesteld door de gelijknamige organisatie GrowPad. Onze contactgegevens vindt je onderaan deze pagina.

Growpad.nl

GrowPad verbindt mij met organisaties. Ik voel me serieus genomen

Mirjam Leter, inwoner gemeente Nissewaard

GrowPad account

Account aanvragen voor GrowPad

Toestemming aanmaken account

Door onderstaande contactgegevens contactgegevens in te vullen geef je ons toestemming om een account aan te maken voor jou. Je geeft ons ook toestemming om via deze gegevens contact met je op te nemen als er vragen zijn bij het opzetten van je account.

Toestemming & veel gestelde vragen over GrowPad

Meer weten? Kijk hier.