Deze zomer reist GrowPad Nederland door. Een kans voor jou om (kostenloos) mee te doen aan de GrowPad summerschool. Geef je snel op voor onze online summerschool op 20 juli tussen 10u en 16u.

Aanleiding: de afgelopen 3 jaar hebben Erasmus MC en Wageningen Universiteit samengewerkt met de Uitvoeringsbrigade in een onderzoek naar hun integrale aanpak bij gezondheidsachterstanden:

Mirjam deed mee aan GrowCare, een integrale methode waarmee gezinnen stap voor stap uit de achterstand groeien. De speciaal ontwikkelde app GrowPad ondersteunt hen bij de aanpak van problemen op alle levensdomeinen. 

In de roadshow vertellen we alles over GrowPad en de onderzoeksresultaten. Maar we maken het ook praktisch en direct bruikbaar. Als je meedoet ontvang je namelijk een GrowPad starterspakket met de app én onze gametool GrowPlay waarmee je in het écht een groeiplan kunt bouwen, samen met de bewoner.

Zo kun je de volgende dag al met GrowPad aan de slag. Na deze dag kun je GrowPad namelijk direct inzetten als coachingstool. Maar ook als tool voor actie-leren binnen je eigen organisatie.

Wat vragen we van jou?

Jouw tijd & energie en ambassadeurschap in je eigen lokale netwerk.

Met dank aan Fonds Nuts Ohra kunnen wij deze dag kosteloos aanbieden aan professionals uit het sociaal domein. Er is een maximaal aantal deelnemers, dus snelle reacties worden beloond met een plekje!